اگر یک کاربر ویندوز ۷ یا ۸ بوده و پیش از ۹ مرداد در حال خواندن این مقاله هستید، کمتر از یک هفته برای ارتقای رایگان سیستمعامل خود به ویندوز ۱۰ فرصت دارید. از روز نهم مرداد آپدیت رایگان ویندوز ۱۰ از دسترس کاربران خارج خواهد شد. پس از این مهلت زمانی مذکور، در صورت تمایل به داشتن ویندوز جدید، باید همچون سالهای گذشته برای خرید نسخهی هوم ۱۲۰ دلار و برای نسخهی پرو ۲۰۰ دلار پرداخت کرده یا رایانهی جدیدی تهیه کنید که به صورت پیشفرض این نسخه از ویندوز را دارا باشد.
هیچ دلیلی برای عدم ارتقا به ویندوز ۱۰ وجود ندارد. در واقع اگر پس از بروزرسانی به این نسخه از آن راضی نباشید، میتوانید به راحتی به نسخهی پیشین دانگرید کنید. در طول یک ماه اول پس از بروزرسانی ویندوز، میتوانید به راحتی و با مراجعه به بخش تنظیمات و انتخاب گزینهی آپدیت و امنیت و سپس کلیک بر روی گزینهی ریکاوری، به نسخهی پیشین بازگردید. اگر بیش از یک ماه از ارتقای ویندوزتان گذشته باشد نیز میتوانید با بازگرداندن دستگاه خود به تنظیمات کارخانه یا نصب مجدد یک نسخهی قدیمیتر، به ویندوز پایینتر دانگرید کنید.
بنابراین اگر بزرگترین مانع بر سر راه ارتقای ویندوزتان این است که ممکن است ویندوز ۱۰ را نپسندید، بهتر است دلیل موجه دیگری بیاید. توصیه میکنیم که ویندوز ۱۰ را نصب کرده و سعی کنید پس از کار کردن با آن در مورد ماندن یا نماندن بر روی این نسخه تصمیم بگیرید.
دلایل بسیاری برای ارتقا به ویندوز ۱۰ وجود دارد که تمامی آنها به استفادهی شما از کامپیوترتان بستگی دارند. ویندوز ۱۰ آخرین و برترین نسخهی ویندوز است و طبیعتا روانترین عملکرد، بهترین ویژگیهای و بالاترین امنیت را هم در بین تمامی نسخههای این سیستمعامل دارد. علاوه بر این، همانطور که پیشتر هم گفته شده است، ویندوز ۱۰ یک «سرویس» است و این به معنای دریافت ویژگیها و ارتقاهای بسیاری پس از ارائهی اولین نسخهی آن در جولای ۲۰۱۵ است.
تاریخ ارائهی بزرگترین آپدیت ویندوز ۱۰ نیز بسیار نزدیک است. نخستین آپدیت سالانهی این سیستمعامل قرار است در روز ۱۲ مرداد منتشر شود. اگر پیش از ۹ مرداد به این نسخه مهاجرت کنید، بدون آن که هزینهای بپردازید، ویژگیها و ارتقاهای بسیاری را تجربه خواهید کرد، اما اگر تا پیش از تاریخ معین اقدام به آپدیت نکنید، دیگر ارتقا به ویندوز ۱۰ برای شما بدون هزینه نخواهد بود.