نیم کره شمالی زمین ماه آینده شاهد یک منظره نجومی زیبا خواهد بود چرا که روشنترین دنباله دار قرن روز 7 آذر ماه در مسیر خود به دور خورشید به روشنترین حالت خود می رسد.
به گزارش خبرگزاری مهر، این دنباله دار توسط ستاره شناسان روسی و بلاروسی در سپتامبر سال گذشته کشف شد، این دنباله دار اکنون از مریخ عبور کرده و به سمت خورشید می رود.
نام این دنباله دار از سرنام عبارت شبکه بین المللی علمی نوری به انگلیسی گرفته شده و نام آن به آیسون َ(ISON) شهرت یافته است، این دنبال دار وقتی که به خورشید نزدیک می شود به روشنترین حالت خود می رسد و از زمین قابل مشاهده خواهد بود.
سپتامبر گذشته دنباله دار آیسون (ISON) دورترین لایه منظومه شمسی ما را که به آن ابر اورت گفته می شود، ترک کرده است و اگر خورشید آن را از بین نبرد این منظره در ماه دسامبر (دی ماه) نیز ادامه خواهد داشت.
آیسون یک دنباله دار خورشید خراش است، این اجسام به علت وجود احتمال تخریب آنها به واسطه نزدیکی مدارشان به خورشید، به این نام مشهور شده اند، مدار این نوع اجسام در فاصله یک میلیون و 367 هزار کیلومتری از خورشید حرکت می کند و دانشمندان تخمین زده اند که نزدیک ترین عبور آیسون از مقابل خورشید زمین در فاصله یک میلیون و 174 چهار کیلومتری خواهد بود.
مشخص کردن تاریخ 7 آذر ماه از این جهت است که این دنباله دار در این تاریخ به نزدیک ترین فاصله خود با خورشید می رسد.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: