تعیین سهمیه عشایر برای رعایت عدالت آموزشی الزامی است

+1
تعیین سهمیه عشایر برای رعایت عدالت آموزشی الزامی است

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی بر لزوم اعمال سهمیه ورود به دانشگاه برای دانش‌آموزان عشایر تاکید و آن را برای رعایت عدالت آموزشی الزامی دانست.

حبیب‌الله دهمرده گفت: «لازم است تجدیدنظر اساسی در برگزاری کنکور انجام شود و امیدواریم به طور کلی کنکور برداشته شود. در حال حاضر تعداد صندلی‌های خالی که در آموزش عالی وجود دارد، در حد و قواره‌ای هست که نیازها را تامین کند مگر در رشته‌های پرترافیکی مثل پزشکی و ... .»

او از برگزاری جلسه کمیسیون آموزش مجلس با حضور وزرای آموزش‌وپرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در روز یکشنبه 28 مرداد خبر داد و گفت: «این جلسه درباره راهکارهای حذف کنکور و بحث نحوه تاثیر معدل است. در این جلسه وزرای آموزش و پرورش و علوم و رئیس سازمان سنجش با اعضای کمیسیون آموزش جلسه‌ای دارند.»

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی افزود: «خانواده‌ها نگرانی‌هایی دارند که امیدواریم نتایج این جلسه‌ها طوری باشد که از میزان نگرانی آنها بکاهیم. تا زمانی که شرایط ورود به آموزش عالی برای داوطلبان یکسان نباشد، کار درست پیش نمی‌رود. بالاخره باید سهمیه‌های جدید در نظر گرفته شود یا برخی از سهمیه‌ها را برداریم تا همه در شرایط یکسان بتوانند رقابت کنند.»

دهمرده گفت: «بالاخره شرایط تحصیل برای همه دانش‌آموزان یکسان نیست و به همین خاطر سهمیه مناطق هم اعمال شده است. دانش‌آموزان عشایر هم به ویژه باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرند، این افراد در گذشته سهمیه‌هایی داشتند که متاسفانه حذف شد و ما باید به فکر باشیم. شرایط افت تحصیلی دانش‌آموزان عشایر باید بررسی شود که چرا از مقطع ابتدایی به متوسطه کاهش چشم‌گیری در میان دانش‌آموزان و ترک تحصیل آنها رخ می‌دهد.»

او ادامه داد: «ما باید کاری کنیم تا عدالت آموزشی برقرار شود و یکی از راه‌های برقراری عدالت آموزشی هم توجه به دانش‌آموزان عشایر و مناطق محروم است. من به طور جدی حامی طرح اعمال سهمیه کنکور برای دانش‌آموزان عشایر هستم. من اعتقاد جدی دارم تا زمانی که شرایط و امکانات یکسان نشود یا برای اینکه عدالت آموزشی رعایت شود باید سهمیه‌هایی در نظر گرفته شود تا این دست دانش‌آموزان هم وارد دانشگاه شوند.»

این نماینده در ادامه افزود: «باید سعی شود که موانع این اعمال سهمیه از سر راه برداشته شود. وقتی شرایط یکسان نیست امکانات یکسان وجود ندارد چگونه باید همه دانش‌آموزان در یک رقابت یکسان شرکت کنند، طبیعی است که چنین چیزی صحیح نیست. آن دانش‌آموزانی که در منطقه خوب تهران درست می‌خواند با آن دانش‌آموزی که در عشایر درس می‌خواند و امکاناتشان یکسان نیست، طبیعی است که یک رقابت یکسان بین آنها و چیزی به نام کنکور معنا ندارد.»

دهمرده بر لزوم اعمال سهمیه برای دانش‌آموزان عشایر تاکید کرد و گفت: «باید امتیازاتی به این دانش‌آموزان داده شود تا وارد دانشگاه شوند، درس بخوانند و از آنها تعهد خدمت گرفته شود، برگردند و در همان مناطق خود تدریس کنند و به این صورت مشکلات تا حدی کاهش پیدا کند. اعمال این سهمیه برای رعایت عدالت آموزشی است و باید این کار انجام شود.

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,923 بازدید

    0 نظر

    درج: 23 مرداد 1397

    توسط: m.hosseini
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های کتابنامه
    هوش کمپلکس ششم
    کتاب های جامع انسانی
    کتاب های جامع ریاضی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های امتحانِت
    کتاب های پرسش های چها گزینه ای

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir