دكتر 'بهرام عین اللهی' روز یكشنبه درباره تاثیر این اقدام در پیشگیری از خروج ارز از كشور، افزود: از آنجا كه تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی در خارج تحصیل می كنند و این امر سبب خروج میلیون ها دلار از كشور می شود، با ترغیب آنها به تحصیل در داخل می توان از خروج ارز از كشور جلوگیری كرد.
وی ارزشیابی مدارك تحصیلی خارج از كشور را از جمله مشكلات و موانع موجود بر سر راه تحصیل دانشجویان ایرانی در خارج برشمرد و گفت: ادامه تحصیل این دانشجویان در شعب بین الملل دانشگاه علوم پزشكی مستقر در داخل كشور می تواند بخش زیادی از مشكلات این بخش را نیز برطرف كند. معاون آموزشی وزیر بهداشت اعلام کرد: پذیرش دانشجو در واحدهای بین الملل علوم پزشكی از طریق سازمان سنجش به صورت نیمه متمركز و كنكور ۹۲ انجام می گیرد و پس از پذیرش پنج برابر ظرفیت، پذیرفته شدگان نهایی از سوی دانشگاه های علوم پزشكی اعلام خواهد شد.
عین اللهی تاكید كرد: مهمترین نكته در توسعه این واحدها امكان پذیرش دانشجویان كارشناسی ارشد و پی.اچ.دی است كه ظرفیت دانشجویان ارشد این دوره و دانشجویان رشته های تخصصی تا آبان ماه سال جاری مشخص می شود. وی با بیان آنكه اغلب دانشجویان ایرانی به كشورهایی سفر میكنند كه از سطح علمی كمتری برخوردار هستند و به طور عمده در ارزیابی مدارك خود دچار مشكل میشوند، با ایجاد شعب بینالملل در دانشگاههای داخلی می توان ظرفیت پذیرش دانشجویان علاقه مند به تحصیل در داخل را افزایش داد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی همچنین از ایجاد ۱۱ شعبه جدید بینالملل در دانشگاههای علوم پزشكی كشور خبر داد. وی تصریح كرد: این واحدهای بین المللی در دانشگاه های علوم پزشكی گلستان، مشهد، اصفهان، بابل، زنجان، كاشان، ارومیه، كرمانشاه، علوم بهزیستی و توانبخشی، همدان و اردبیل راه اندازی می شود.
عیناللهی ادامه داد: با افزایش شعب جدید، تعداد شعب بینالملل دانشگاههای علوم پزشكی به ۲۴ شعبه خواهد رسید. وی میزان ظرفیت پذیرش دانشجو در شعب بینالملل را دو هزار و ۳۰۰ نفر اعلام كرد و گفت: طبق قانون برنامه پنجم توسعه این شعب میتوانند در مناطق آزاد و شهرهای محل دانشگاهها ایجاد شوند.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: