آخرین مهلت دریافت کد سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور 93

0

رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه 12 آذر آخرین مهلت دریافت کد سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور 93 است، تاکید کرد: داوطلبان مشمول، دریافت کد سوابق تحصیلی را به روزهای پایانی موکول نکنند.

عبدالرسول عمادی در گفت‌وگو با خبرنگار« آموزش و پرورش» ایسنا، با بیان اینکه ارائه سوابق تحصیلی برای کنکور 93 همانند سال گذشته است گفت: تمام داوطلبان کنکور که دیپلم خود را از سال 84 تا 92 دریافت کرده‌اند، باید کد سوابق تحصیلی را برای ثبت نام در کنکور 93 ارائه کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه ثبت‌نام کنکور از 16 آذرماه آغاز می‌شود، داوطلبان دریافت و یا اصلاح نواقص سوابق تحصیلی را باید تا 12 آذر ماه انجام دهند لذا این داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت dipcode.medu.ir نسبت به دریافت کد سوابق تحصیلی اقدام کنند.

رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت: داوطلبان با مراجعه به این سایت می‌توانند سوابق سجلی و تحصیلی خود را دریافت کرده و چنانچه مغایرتی نداشته باشد، آن را تایید کرده و پس از تایید کد 14 رقمی سابقه تحصیلی را دریافت کنند که این کد جهت ثبت‌نام در کنکور 93 الزامی بوده و بدون آن امکان ثبت‌نام برای کنکور93 امکان‌پذیر نیست.

عمادی تصریح کرد: چنانچه داوطلبان مغایرتی در اطلاعات تحصیلی و سجلی خود داشته باشند، می‌توانند گزینه عدم تطبیق را انتخاب کرده و از طریق پایگاه، ناقص بودن پرونده تحصیلی به پایگاه اطلاعاتی تحصیلی دانش‌آموزان داوطلب ارائه می‌شود و پس از اصلاح، مجدد در سامانه بارگذاری خواهد شد که تمامی روند اصلاح اطلاعات و نواقص پرونده تحصیلی دانش‌آموزان کاملا الکترونیکی است و نیازی به مراجعه حضوری به مدرسه محل تحصیل وجود ندارد.

به گفته رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش، نحوه دریافت و ارائه کد سوابق تحصیلی برای کنکور 93 همانند سال 92 است و داشتن کد 14 رقمی برای ثبت‌نام در کنکور الزامی است و همچون سال گذشته معدل داوطلبان 25 درصد در پذیرش کنکور تاثیرخواهد داشت.

 

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    3,206 بازدید

    0 نظر

    درج: 30 آبان 1392

    توسط: Soltani
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    نام:*
    ایمیل:*
    سوال: نام خلیج جنوبی ایران؟
    پاسخ:*
    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.

    دسته بندی مطالب

    آخرین نظرات ارسالی

    با سلام این کتاب کی موجود میشه ؟
    مرتفع ترین شهر ایران لاله زار در استان کرمان هست با ارتفاع ۳۰۰۰
    سلام یه سوال : من این بسته کنکوریوم تجربی رو مهر ۱۴۰۱ خریداری
    سلام وقت بخیر. میشه بگید چاپ جدید این کتاب کی میاد ممنون .
    سلام علیکم ممنونم خیلی برای امتحان نهایی کمکم کرد.
    امیر سام 1402/03/7 - 14:05
    خوب بود 🤬😐

    آمار سایت

    کل مطالب: 19846
    کل نظرات: 29759
    کل اعضا: 251853
    جدیدترین عضو: u-301932
    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2022 Mehromah.ir