سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به مادهای در لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر حذف استخدام رسمی، درباره سرنوشت استخدام معلمان جدید توضیح داد.
سید حمایت میرزاده در رابطه با لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری و چگونگی استخدام معلمان دراین شرایط، گفت: با توجه به برنامه ششم توسعه دولت باید کوچک شود و ادامه کار به صورت کنونی امکانپذیر نیست.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش تعداد کارمندان دولت باعث افزایش بروکراسی میشود، افزود: درخصوص استخدام معلمان در آموزش و پروش موضوع کاملا متفاوت است چرا که براساس قانون تنها کانال جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان بیان کرد: در صورتی که از 100 درصد دانشگاه فرهنگیان استفاده شود به برگزاری آزمونهای استخدامی برای جذب نیرو در این وزاتخانه نیازی نیست مگر در مواقع اضطرار و استثنایی.
میرزاده در پاسخ به اینکه تعیین تکلیف نیروهای حقالتدریس منافاتی با اجرای این قانون ندارد، گفت: تعیین تکلیف به معنای استخدام نیست بلکه منظور مشخص شدن وضعیت این افراد است به این معنا که در صورتی که این وزارتخانه به این نیروها نیاز دارد آنان را استخدام کند در غیر این صورت تکلیف آنان را مشخص نماید.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان درخصوص استخدام 17 هزار نفر از طریق آزمون استخدامی و تناقضی که با این قانون دارد، افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات به صورت واضح نظر خود را در این زمینه مطرح کرده است؛ نیروهای موردنیاز این وزارتخانه باید از طریق دانشگاه فرهنگان و سپس از طریق تعیین تکلیف نیروهای حقالتدریس تامین شود اما آموزش و پروش فقط به ماده 28 اساسنامه فرهنگیان استناد میکند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری دارای 129 ماده است و دولت 67 ماده آن را اصلاح کرده و اعضای کمیسیون اجتماعی در حال بررسی این تغییرات هستند؛ به عنوان مثال دولت در این لایحه اصلاحی استخدام رسمی را حذف و تنها قرارداد پیمانی را به مدت 7 سال جایگزین کرده یعنی سیستم رسمی دیگر وجود ندارد البته ممکن است نمایندگان با بحث و گفتوگو برخی از این مواد را تغییر دهند
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: