دوازدهین جشنواره پروژههای دانش آموزی موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان و دانشگاه شهید بهشتی در روزهای 14 و 15 اردیبهشت ماه برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، الناز فطیرخورانی، دبیر جشنواره با اشاره به زمان جشنواره گفت: دوازدهمین جشنواره پروژههای دانشآموزی مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان و دانشگاه شهید بهشتی در روزهای ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار میشود.
وی افزود: ثبت نام دوازدهمین جشنواره پروژههای دانشآموزی مؤسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان و دانشگاه شهید بهشتی در رشتههای مختلف در سه بخش غرفههای: نمایشگاهی، سمینارهای علمی و مسابقات دانشآموزی از طریق سایت تبیان www.tebyan.com از تاریخ ۱۳ آبان ماه مصادف با روز دانشآموز آغاز شد و تا پایان بهمن ماه ادامه داشت.
دبیر دوازدهمین جشنواره پروژههای دانشآموزی تبیان تصریح کرد: از اهداف برگزاری این جشنواره میتوان به گسترش فرهنگ پژوهشگری در بین دانشآموزان، ایجاد زمینههای ظهور خلاقیت و تواناییهای بالقوه دانشآموزان، ارائه و عرضه دستاوردهای پژوهشی و فناوری آیندهسازان ایران اسلامی، توسعه همکاریها و مبادلات علمی و فنی مراکز پژوهشی و دستگاههای اجرایی، ایجاد انگیزه برای بالا بردن سطح علمی جهت تولید علم و جنبش نرمافزاری، افزایش حساسیت جامعه نسبت به پژوهش و متجلی کردن نتایج آن و تبیین نقش و اهمیت بالای تفکر و پژوهش اشاره کرد.
وی بیان کرد: در این دوره از جشنواره در مجموع ۱۰ هزار دانشآموز به همراه دبیران راهنمایشان ثبت نام کردهند که پس از داوری مرحله اول و جشنوارههای استانی شش هزار دانشآموز به همراه دبیران راهنمایشان در قالب هزار و ۵۰۰ گروه از ۲۰ استان کشور در سه بخش به تفکیک ۳۳۰ گروه در بخش غرفه های نمایشگاهی، ۶۲۰ گروه در بخش سمینارهای علمی و ۵۵۰ گروه در بخش مسابقات دانشآموزی برای شرکت در جشنواره پایانی دعوت شدند.
فطیرخورانی تصریح کرد: دوازدهمین جشنواره پروژههای دانشآموزی روزهای ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه مصادف با هفته معلم در دانشگاه شهید بهشتی تهران با حضور ۶۰۰۰ دانش آموز دختر و پسر از هر سه مقطع تحصیلی دبستان، دوره اول و دوم متوسطه برگزار میشود.
وی یادآور شد: در بخش مسابقات گرایشهایی همچون هوافضا (راکت آبی، گلایدر، هاورکرافت) ، رباتیک (مسیریاب، جنگجو، نمایشی، همکار)، سازههای ماکارونی و بالسایی، فوتومیکروگراف، مکاسیستم، ماشینهای کمیکار، ابرحباب، بازیسازی، برنامهنویسی و کاپ فیزیک ایران و ... برگزار خواهد شد. همچنین در بخش سمینارها و غرفههای نمایشگاهی دانشآموزان میتوانند در شاخههای مختلف علوم همچون فنی مهندسی، علوم اجتماعی و انسانی، علوم پایه، هنر و معماری، معارف اسلامی، زیست فناوری، علوم زیستی و پزشکی و نانو شرکت کنند.
دبیر جشنواره تصریح کرد: دستاوردها و پروژههای دانشآموزان توسط اساتید دانشگاه داوری خواهد شد و گروههای برگزیده علاوه بر اهدای جوایز نفیس نقدی، تندیس ویژه ابداعات و اختراعات موسسه تبیان را نیز دریافت میکنند. در دوازدهمین دوره این جشنواره پنجمین دوره مسابقات کاپ فیزیک ایران با حمایت دانشگاه صنعتی شریف و مسابقه بازیسازی در دو گرایش بازیهای کامپیوتری و بازیهای تلفن همراه و تبلت با حمایت بنیاد ملی بازیهای رایانهای در سطح دانشآموزی برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی تبیان،وی بیان کرد: در دوازدهمین دوره جشنواره شاهد رشد ۳۰ درصدی بودیم و البته به لحاظ کیفیت هم شاهد پروژههای مناسبی نسبت به دورههای گذشته بودیم.
فطیرخورانی اظهار کرد: یکی دیگر از اهدافی که تبیان برای برگزاری این جشنواره در نظر گرفته است این بوده که دانشآموزان به واسطه این پروژه جذب سایت تبیان شوند و بتوانند از محتوای دینی و مذهبی سایت بهرهمند شوند.
وی افزود: در این جشنواره علاوه بر مباحث علمی موضوع رعایت مباحث فرهنگی در گروهها بسیار اهمیت دارد و در بخش دیگری از گروههایی که حجاب، نظم و انسجام را در گروه رعایت کردهاند، پس از مراسم اختتامیه از گروههای برتر تقدیر خواهد شد.
علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس مستقیم project12.tebyan.net مراجعه کنند.