کارکردهای آموزش و پرورش تغییر می‌کند

0
کارکردهای آموزش و پرورش تغییر می‌کند
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: براساس سند تحول ، کارکردهای آموزش و پرورش تغییر می‌کند.

به گزارش ایسنا، مهدی نوید ادهم در نوزدهمین همایش خیرین مدرسه ساز در مرکز استان، اظهار کرد: طی سال های گذشته در مجموعه آموزش و پرورش به دنبال این بودیم که مجموعه‌ای از دانش ها را به فرزندان خود آموزش دهیم، اما امروز درصدد این هستیم تا مدرسه را تبدیل به محل زندگی فرزندان خود کنیم.

وی ادامه داد: امروز برآن شده‌ایم تا تربیت سیاسی، اخلاقی، هنری،  اجتماعی و علمی فرزندان خود را متناسب با نیازهای روز تغییر دهیم.

نوید ادهم افزود: امروز دانش آموزان در مدارس به کتابخانه، نمازخانه، زمین ورزش و راهروهای با نشاط و فضای زیبا در داخل حیاط مدرسه نیازدارند.

وی با بیان اینکه خیران باید ساختمانی را بسازند که تعلیم تربیت با هم در آن اتفاق بیافتد، عنوان کرد:  باید بیش از پیش از ظرفیت خیران در گسترش فضاهای آموزشی بهرمند شویم.

وی با تاکید بر مساعدت بیش از پیش خیران در همایش های خیرین مدرسه ساز، یادآورشد: طی سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال از سوی خیرین در جشنواره خیرین مدرسه ساز استان ها در کشور جمع آوری شده است.

نوید ادهم با اشاره به گزارش های استان در خصوص فضاهای فیزیکی موجود و عملکرد خیران ، یادآورشد: این سیر تغییر روند رو به جلویی داشته اما سرعت آن کافی نیست.

وی ادامه داد: به دلیل جایگاه استان و وجود ظرفیت های مناسب در آن باید ساخت و سازها ارتقاء یابد زیرا وجود مدارس دو نوبته در مناطق شهری زیبنده نیست.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: از مسئولان استانی درخواست می کنیم تا در یک برنامه فشرده نسبت به رفع کاستی های موجود در مدارس استان برنامه ریزی های لازم را انجام دهند.

استاندار خراسان شمالی نیز در این همایش اظهارکرد: طی سال های گذشته آموزش در مدارس فقط به منظور مهارت آموزی بود اما امروزه آموزش با هدف زندگی مسالمت آمیز انجام می شود.

محمد رضا صالحی با اشاره به نقش پررنگ خیرین در امر تعلیم و تربیت با ساخت و ساز مدارس ، یادآورشد: با گسترش مدارس آگاهی در جامعه افزایش یافته و به تناسب آن بی سوادی حذف خواهد شد.

وی با اشاره به افزایش نرخ باسوادی در استان، گفت: هم اکنون نرخ باسوادی در زنان از ۸۶ درصد به ۸۹ درصد و در میان مردان نیز از ۸۰ به ۸۵ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم در این استان جشن اتمام مدارس دو نوبته را برگزار کنیم، گفت: تلاش می کنیم تا کیفیت آموزش و عدالت آموزشی در سطح شهر و مدارس استان بیش از پیش ارتقاء یابد.

صالحی عنوان کرد: هدف از تکریم و تجلیل خیرین مدرسه ساز ایجاد پیوند عمیق بین آحاد جامعه است.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,869 بازدید

    0 نظر

    درج: 6 اردیبهشت 1396

    توسط: goljah
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های لقمه
    امتحانیوم
    آزمونیوم
    تیزهوشان

    دسته بندی مطالب

    کتاب های بیست پک
    لقمه طلایی

    آخرین نظرات ارسالی

    عالییییییییییییییی اصلا بهتر از استاد باقری نیست کلاس هاشون
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم خفن مهر و ماه و با تشکر از
    سلام و عرض ادب خدمت استاد باقری و عوامل مهر و ماه عزیز وبینار به
    سلام و درود خدمت همگی دوستان✨️ اول از همه از خدای بزرگ شاکرم که
    استاد باقری خیلی قشنگ درس میدن جوری که اصلا خسته نشی. واقعا
    سپاس فراوان از تدریس عالی شما استاد خیلی دوره کاملی بود

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2026 Mehromah.ir