مدرسه تابستانی برای جبران افت تحصیلی دانش آموزان

0
مدرسه تابستانی برای جبران افت تحصیلی دانش آموزان
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در راستای جبران افت یادگیری دانش آموزان در دوران کرونا و تعمیق و تثبیت آموزش ‌ها مدرسه تابستانی برای ۲۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه با چهار عنوان درسی که بیشترین افت تحصیلی را در آن شاهد بودیم، دایر خواهد شد.

مهدی کاظمی در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان که در شهرستان خاش برگزار شد، اظهار کرد: ترک تحصیل پنهان و افت یادگیری آشکار و پنهان از مهمترین آسیب های بود که در طول دوران کرونا و مجازی شدن آموزش ها با آن روبرو شدیم.

وی افزود: در راستای جبران افت یادگیری و تعمیق و تثبیت آن برای مدرسه تابستانی برنامه‌ریزی کرده‌ایم که از ۱۰ یا ۱۵ تیرماه آغاز و تا پایان مردادماه ادامه می یابد و برنامه آموزشی برای مدارس متوسطه ویژه ۲۰ درصد دانش آموزان در چهار عنوان درسی که بیشترین افت تحصیلی را در آن شاهد بودیم، برگزار خواهد شد.

کاظمی با بیان اینکه در مناطق گرمسیری اجرای این طرح با مشکل گرمای هوا مواجه خواهد بود، تصریح کرد: اعتبارات ویژه برای این طرح به تصویب رسیده و تخصیص خواهد یافت.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ترک تحصیل پنهان را یکی دیگر از مشکلات دوران کرونا عنوان کرد و گفت: بعد از حضوری شدن کلاس ها در مدارس شاهد عدم حضور برخی دانش آموزان بودیم که این افراد باید توسط مدیران مدارس شناسایی شوند و علت ترک تحصیل آنان مشخص گردد.

کاظمی خاطرنشان کرد: البته برای حل این مشکل پویش جهاد علمی نیز برنامه ریزی شده و در حال اجراست.

وی ادامه داد: در راستای کیفیت بخشی و توسعه عدالت آموزشی از اردیبهشت امسال پویش جهاد علمی ویژه دانش آموزان پایه دوازدهم را آغاز کردیم که در این پویش معلمان برتر تهران با همکاری مدرسه ماندگار البرز فیلم تدریس خود را ضبط می کنند و این فیلم برای تحقق عدالت و نصیب برابر آموزشی در مدارس شبانه روزی مناطق محروم  و جبران کمبود معلم حرفه ای و قوی در این مناطق برای آموزش دانش آموزان استفاده می شود.

وی با تاکید بر پوشش تحصیلی حداکثری در استان اظهار کرد: قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی با اولویت استان های مرزی و مناطق محروم با همین هدف در کشور ایجاد شد که ابتدا ۲ هزار و ۲۰ منطقه شناسایی شدند و در سال جاری در ۴۰۰ نقطه فعالیت این قرارگاه با رویکرد مردمی سازی و تحقق عدالت تربیتی آغاز شد.

کاظمی در خصوص تامین اعتبار تجهیز هنرستان ها اظهار کرد: سال گذشته ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای سیستان و بلوچستان در نظر گرفتیم که ۱۲ درصد کل بودجه کشور بود و نشان دهنده پشتیبانی و حمایت مرکز از این استان است.

وی افزود: این تخصیص اعتبار درحالی بود که سهم سیستان و بلوچستان در توسعه رشته های فنی و حرفه ای و کار دانش ۲.۶ درصد بود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش توسعه مهارتی و آموزش های فنی و حرفه ای را یکی از اولویت های اصلی این معاونت عنوان کرد و گفت: سهم این آموزش ها که از جمله آموزش های پرهزینه است قبل از انقلاب ۶ درصد بود و هم اینک به ۳۶ درصد رسیده است و در سال جاری باید به ۴۱.۵ درصد ارتقا یابد.

کاظمی خاطر نشان کرد: در سیستان و بلوچستان علی رغم تلاش های صورت گرفته در زمینه توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کار دانش فاصله زیادی با میانگین کشوری وجود دارد.

وی تصریح کرد: توسعه آموزش های فنی و حرفه ای مبتنی بر آمایش سرزمینی با رویکرد آینده پژوهانه و مشارکت صاحبان سرمایه، دستگاه‌ها و صنایع در مدارس متوسطه در دستور کار معاونت آموزش متوسطه وزارت قرار دارد.

وی تصریح کرد: با توسعه شایستگی ها و مهارت آموزی در مدارس، روحیه کارآفرینی در دانش آموزان تقویت خواهد شد.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,185 بازدید

    0 نظر

    درج: 16 خرداد 1401

    توسط: u-143390
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    بیست پک
    هوش کمپلکس ششم
    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    دسته بندی مطالب

    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir