مرتضی ضامنی، مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور در این باره اظهار کرد: پس از اعلام فراخوان سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰، حدود ۱۷۰۰ شرکت در حوزه سرویس مدارس اعلام آمادگی کرده اند که از این تعداد ۱۰۵۹ شرکت توسط شهرداریها مورد تأیید قرار گرفتند.
او ادامه داد: امسال سرویس مدارس شرایط خاص دارد و تابع آموزش و پرورش و تصمیمات آنها است و مدیریت شهری و شهرداریها نیز از تصمیمات آنها پیروی و بر آن اساس برنامه ریزی میکنند، اما در مجموع دانش آموزان به دلیل شرایط موجود بسیار محدود از سرویس مدارس استفاده میکنند.
ضامنی افزود: برنامه ریزی و تمهیدات لازم در خصوص چگونگی فعالیت سرویس مدارس در قالب کارگروه ماده ۱۹ که متشکل از نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی است و در ادامه در کارگروههای ماده ۱۸ در هر شهر با حضور نمایندگان آموزش و پرورش، اولیا دانش آموزان و شهرداریهای صورت گرفته است.
او در خصوص رعایت پروتکلها توسط رانندگان سرویس مدارس نیز تصریح کرد: در حوزه حمل و نقل عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پروتکلهایی را ابلاغ کرده که این ابلاغیهها در حوزه سرویس مدارس نیز رعایت خواهد شد در این زمینه کاملاً تابع مصوبات ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت هستیم تا بتوانیم با رعایت کامل موارد بهداشتی مانع از شیوع ویروس کرونا در این بخش باشیم مواردی که باید رعایت شود از طریق شهرداریها به رانندگان اعلام شده و در ادامه با ارائه کارهای آموزشی و پیامکی به رانندگان تاکید خواهد شد.
ضامنی در خصوص نظارت بر استفاده از ماسک توسط دانشآموزان و رانندگان گفت: استفاده از ماسک، دستکش و ضدعفونی مستمر خودرو از الزاماتی است که حتماً در حوزه سرویس مدرسه نیز باید انجام شود و دانشآموزان نیز در طول سفر موظف به استفاده از ماسک است.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: