چرا مردم به یوفوها و آدم ربایی بیگانگان باور دارند؟

+2
چرا مردم به یوفوها و آدم ربایی بیگانگان باور دارند؟
سالهای دهه ی ۱۹۹۰ نقطه ای مهم در باور عمومی به یوفوها-UFO(اشیای ناشناس پرنده) و آدم ربایی بیگانگان بود. نمایش هایی مانند پرونده های ایکس(X-Files) و حقه ی کالبدشکافی بیگانه، برنامه های تلویزیونی آن موقع بودند در حالی که حتی دانشگاه MIT یک کنفرانس آکادمیک در مورد پدیده ی آدم ربایی برگزار کرد.
 
به گزارش بیگ بنگ، اما باور و علاقه به یوفوها در دهه اول قرن ۲۱ کم کم کاهش یافت. مشاهدات کمتری گزارش شدند و گروههای تحقیقاتی همانند اداره ی یوفوشناسی بریتانیا نیز منحل شدند. در سال ۲۰۰۶ مورخ "بن ماسین تایر” در روزنامه تایمز گفت که اینترنت باعث شد مردم به دنبال یوفوها نروند. جریان آزاد و معاوضه آسان ایده ها و اطلاعات، شک و تردیدها را در مورد یوفوها رواج داد و به نظر این محقق مردم دیگر بشقاب پرنده ای در آسمان نمی دیدند، چون دیگر به آن اعتقادی نداشتند.

موسسه گالوپ در سال ۱۹۹۰ نشان داد که ۲۷ درصد آمریکایی ها معتقدند که موجودات فرازمینی زمانی در گذشته به زمین سر زده اند. این مقدار در سال ۲۰۰۱ به ۳۳ درصد افزایش یافت و در سال ۲۰۰۵ به ۲۴ درصد کاهش یافت. اما مجددا، فایل ایکس برگشته و حتی "هیلاری کلینتون” قول داده که اگر به عنوان رییس جمهور انتخاب شود، آنچه را که دولت در مورد بیگانگان میداند را افشا میکند.

در این میان، یک مقاله تازه بوستون گلوب توسط لیندا رودریگزمک روبی میگوید که شاید اعتقاد به یوفوها مجددا افزایش یابد. او در نظرسنجی ایپسوز در سال ۲۰۱۵ اشاره میکند که ۴۵ درصد مردم آمریکا به اینکه فرازمینی ها به زمین آمده اند، باور دارند. این خود دلیل محکمی است و نشان می دهد که چرا جامعه غرب، علاقه به ماورالطبیعه را ادامه میدهد؟ اگر علم بصورت خودکار اعتقاد به یوفوها را از بین نمیبرد، پس چرا گزارشات یوفوها و آدم ربایی بیگانگان مد میشوند و از مد می افتند؟ در حالی که علم موقتا میتواند باور به نیروهای اسرارآمیز را خنثی کند، این باورها می توانند مجددا بر گردند، یعنی اینکه نیاز به اعتقاد این باورها در "روان انسان ها” ریشه کرده است.

یک افسانه جدید

در سخنرانی روانشناس آلمانی "مکس وبر” با عنوان «علم بعنوان یک شغل» او گفت: جهان مدرن یقین دارد که هر چیزی با توضیحات و تعریفات علمی، ساده شدنی است. او بیان کرد که جهان از توهم در آمده است. در ابتدا، همانند بسیاری از رویدادهای غیرقابل توضیح، با یوفوها نیز به عنوان یک موضوع مهم در تحقیق علمی برخورد میشد. مردم نمیدانستند که چه چیزی روی میداد؛ دانشمندان موضوع را بررسی و سپس آنرا "روشن” می کردند.

یوفو شناسی مدرن- مطالعه بر روی اشیای ناشناس پرنده- معمولا به مشاهده ی یک خلبان به نام "کنز آرنولد” برمیگردد. آرنولد هنگامی که برفراز کوه راینر در ۲۴ ژوئن ۱۹۴۷ پرواز میکرد، ۹ شی دایره مانند را دید که رسانه ها آن را” بشقاب پرنده ها” نامیدند. چند هفته بعد روزنامه "راسول دیلی رکورد” گزارش داد که ارتش یک بشقاب پرنده شکسته را کشف کرده است، آمریکایی ها تا پایان سال ِ ۱۹۴۷، ۸۵۰ مشاهده ی دیگر را گزارش دادند.
 
منبع: bigbangpage.com
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    2,621 بازدید

    0 نظر

    درج: 20 دی 1395

    توسط: jadda
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های لقمه
    سمپادیوم
    کنکوریوم
    مهارت معلمی دین و زندگی واقعا جامع کنکور فرهنگیان

    دسته بندی مطالب

    کتاب های تیزهوشان
    کتاب های تست پایه

    آخرین نظرات ارسالی

    خیلی عالیه خیلی عالیه
    سلام کنکوریوم تجربی کنکور ۱۴۰۳ کی موجود میشه؟ سلام کنکوریوم
    نروژی اولی از راسته یا چپ؟ نروژی اولی از راسته یا چپ؟
    سلام وقت بخیر،بیخشید این کتاب تا اوایل بهمن موجود میشه خواهشا

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir